Winkels 2017-10-11T16:21:34+00:00

Winkels

Kookstijl

De winkel van Kookstijl bevindt zich als shop-in-shop in het pand van witgoed en elektronicazaak Strijbosch te Nistelrode. We zijn in maart 2017 verhuisd van Oss naar Nistelrode om de groei van onze kookwinkel te realiseren. De verhuizing heeft ons een aantal voordelen opgeleverd: Betere bereikbaarheid in de regio, meer vierkante meters aan winkeloppervlakte en bovendien nóg meer mogelijkheden voor demo’s en workshops!

In onze kookwinkel bieden wij namelijk een breed assortiment aan producten van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om de nieuwste kooktechnieken, smaken en trends/ontwikkelingen op kookgebied zelf te ervaren en te beleven. Deze beleving realiseren we door het geven van proeverijen, demonstraties en kookworkshops in de professionele keuken van onze kookwinkel. Kortom, wij zijn er voor iedere kok, van hobby-kok tot chef-kok.

Adres Kookstijl
Heescheweg 29
5388 RG Nistelrode

Snel en gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg, en er is voldoende en gratis parkeergelegenheid voor de deur!

FoodLoods Oss

Naast dat we met onze winkel in Nistelrode inspelen op de particuliere sector, richten wij ons ook op de zakelijke sector. Dit doen we in samenwerking met Strijbosch, maar ook met Foodloods Oss. Foodloods Oss is een uniek samenwerkingsverband waarin we samen met de lokale bedrijven Allora Caffè, Euro Meat en Wijn van Cave onze krachten hebben gebundeld en een groothandel voor de (horeca) ondernemers uit Oss en omstreken hebben opgezet. Door onze handen in één te slaan kunnen wij als lokale partijen een uitgebreid pakket aan producten aanbieden in een professionele omgeving.

Adres Foodloods Oss
Angelenweg 77
5349 TA Oss