Na een tijdje raken messen hun scherpte kwijt. Om ze altijd vlijmscherp te houden en zonder moeite door vlees, vis of groenten heen te snijden, moet je de messen aanzetten met aanzetstaal. Dit zorgt ervoor dat oneffenheden uit het lemmet van je mes verdwijnen. Zijn je messen echt bot? Laat ze door onze slijpservice slijpen om ze weer scherp te krijgen.
De messen die je bij ons inlevert laten we slijpen en conditioneren door de Hollandse Slijpservice. De Hollandse Slijpservice is een zes generaties lang familiebedrijf wat in 1795 begon met het huis aan huis slijpen van messen en scharen. Zij combineren het eeuwenoude vakmanschap met de nieuwste technieken van nu. Kookstijl verzorgt de verzending en na enkele dagen kun je jouw messen weer vlijmscherp afhalen bij ons in de winkel.
Voor het inleveren van messen kun je 1 keer per maand op dinsdag terecht. Lever je messen vóór 15.00 uur in en je hebt ze binnen enkele dagen weer vlijmscherp terug.
De data voor de slijpservice in 2024 zijn als volgt:
De slijpkosten worden berekend per slijpcentimeter. Tafelmessen gaan per stuk. Er gelden de volgende tarieven:
Scharen (stof-papier-tuin-kleermaker-tapijtscharen)
De minimale slijpcentimeters zijn 10 cm. Per slijporder zijn de handelingskosten €3,75
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen