Apparatuur2017-10-12T11:44:15+02:00

Apparatuur

Samen met Strijbosch bieden wij een groot assortiment van producten aan op het gebied van keukenapparatuur voor de particuliere en de zakelijke sector. Deze apparaten zijn onmisbaar in iedere keuken. Het maakt het koken als hobby-kok en chef-kok net wat gemakkelijker. Door kwalitatief goed keukenapparatuur te gebruiken zet je sneller en eenvoudiger de lekkerste gerechten op tafel.

Keukenmachines

De grootste hulpjes in de keuken zijn de keukenmachines. Ze helpen je met mixen, raspen, snijden en kloppen. Binnen ons assortiment keukenmachines tref je de betere merken aan die allemaal kwalitatief hoogwaardige keukenmachines maken. Zo hebben we snijmachines, keukenmixers, staafmixers en hakmolens. Kom in de winkel kijken welk keukenmachine voor jou geschikt is.

Blenders en juicers

Daarnaast zijn blenders & juicers ook erg gemakkelijk voor de gezonde sapjes, of om gewoon zelf je favoriete milkshake te maken.

Waterkokers

Op zoek naar een goede waterkoker? Eentje die heel lang mee gaat, of eentje met een knap staaltje design? Iedereen gebruikt met regelmaat een waterkoker. Daarom heeft Kookstijl ook hiervoor de juiste producten.