Eindejaars- en relatiegeschenken2017-10-16T14:03:04+00:00

Eindejaars- en relatiegeschenken van Kookstijl

We bieden verschillende mogelijkheden voor kerst-, eindejaars-, en relatiegeschenken die door ons specialistische team zijn samengesteld. Uiteraard kun je ook pakketten naar eigen wens samenstellen, maar om het gemakkelijk te maken hebben we een aantal voorbeeld pakketten en relatiegeschenken.

De pakketten

Het borrel pakket – €74,-
Het Spaanse paella pakket – €79,-
Het pasta pakket – €79,-
Het pizza pakket – €219,-
Het basis pakket – €99,-
Het zoetekauwen pakket – €49,-
Het oud Hollands pakket – €94,-
Het we love coffee pakket – €64,-

Relatiegeschenken

Muraglia olijfolie – v.a. €34,95
Voor de stoere man én vrouw – v.a. €24,95,-

Cadeaubon en zelf samenstellen

Wil je jouw relatie in de gelegenheid stellen om zelf een geschenk uit te zoeken? Dan is de cadeaubon van Kookstijl wellicht de juiste keuze. Deze cadeaubon wordt samen met een unieke ‘Kookstijldeegroller‘ ingepakt en is in elk gewenst bedrag verkrijgbaar.

Deze brochure bevat slechts een greep uit de mogelijkheden. De producten in deze brochure zijn een deel van ons assortiment. Elk pakket kan worden aangepast of op maat worden samengesteld. onder het genot van een lekker kopje koffie bespreken we graag de mogelijkheden.

Workshops voor groepen

Kookstijl verzorgt kookworkshops voor groepen, een ideale combinatie met het uitreiken van de geschenken aan je relaties of medewerkers. De workshops vinden plaats in onze professionele keuken in Nistelrode onder begeleiding van een professionele kok. Op deze manier creëer je een totaalbeleving met de hele groep.

Wil je meer informatie over de workshops of geschenken? Neem dan contact op met Anneke via a.peters@kookstijl.nl.

Wil je een van onze pakketten bestellen, of ben je op zoek naar extra informatie? Neem dan contact op met ons via onderstaand formulier.