100% Trebbiano druiven.
Tussen de 72-96 uur ingekookt.
Zoetige smaak.
Donker en koel bewaren.
Lees meer..
Ingekookte balsamico azijn; maturato, wat gerijpte balsamico betekent, is bijzonder in zijn soort. Deze azijn wordt namelijk ingekookt, en wel tussen de 72 en 96 uur lang. Dit proces vervangt het rijpen op houten vaten en zorgt ervoor dat de azijn kan indikken. Hierdoor wordt de smaak ook iets zoeter en de structuur iets stroperiger. Hij is minder kruidig dan een balsamico van 15 jaar oud, maar door het proces van inkoken toch vol van smaak lekker over salades, rood fruit, over ijs of bij een kaasplankje
100% Trebbiano druiven.
Tussen de 72-96 uur ingekookt.
Zoetige smaak.
Donker en koel bewaren.
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen