De Zenker rijsmand wordt gebruikt om het deeg perfect en gelijkmatig te laten rijzen. De natuurlijke rotan mand reguleert het vocht in het deeg, wat resulteert in een licht brood met een knapperige korst.
De Patisse Rijsmand wordt gebruikt om het deeg perfect en gelijkmatig te laten rijzen. De natuurlijke rotan mand reguleert het vocht in het deeg, wat resulteert in een licht brood met een knapperige korst.
De Kitchenbasics rijsmand wordt gebruikt om het deeg perfect en gelijkmatig te laten rijzen. De natuurlijke rotan mand reguleert het vocht in het deeg, wat resulteert in een licht brood met een knapperige korst.
De Patisse Rijsmand wordt gebruikt om het deeg perfect en gelijkmatig te laten rijzen. De natuurlijke rotan mand reguleert het vocht in het deeg, wat resulteert in een licht brood met een knapperige korst.
De Patisse Rijsmand wordt gebruikt om het deeg perfect en gelijkmatig te laten rijzen. De natuurlijke rotan mand reguleert het vocht in het deeg, wat resulteert in een licht brood met een knapperige korst.
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.