Deze siliconen taartvorm van Dr. Oetker, uit de serie 'Flexxibel', is perfect voor het bereiden van je favoriete taaren. Dankzij het flexibele anti-kleef siliconen is het resultaat eenvoudig uit de vorm te nemen, zonder breken of scheuren.
Deze siliconen cakevorm van Dr. Oetker, uit de serie 'Flexxibel', is perfect voor het bereiden van je favoriete cake. Dankzij het flexibele anti-kleef siliconen is het resultaat eenvoudig uit de vorm te nemen, zonder breken of scheuren. Ook te gebruiken a
De Zenker rijsmand wordt gebruikt om het deeg perfect en gelijkmatig te laten rijzen. De natuurlijke rotan mand reguleert het vocht in het deeg, wat resulteert in een licht brood met een knapperige korst.
Heb jij ook zo'n genoeg van al die bakvormen met een antikleeflaag? Deze bakvorm is van puur aluminium en geschikt voor het bakken van brood, gehaktbrood en cake. Wel goed invetten voor het bakken.
De Zenker rijsmand wordt gebruikt om het deeg perfect en gelijkmatig te laten rijzen. De natuurlijke rotan mand reguleert het vocht in het deeg, wat resulteert in een licht brood met een knapperige korst.
De Zenker rijsmand wordt gebruikt om het deeg perfect en gelijkmatig te laten rijzen. De natuurlijke rotan mand reguleert het vocht in het deeg, wat resulteert in een licht brood met een knapperige korst.
De Patisse Rijsmand wordt gebruikt om het deeg perfect en gelijkmatig te laten rijzen. De natuurlijke rotan mand reguleert het vocht in het deeg, wat resulteert in een licht brood met een knapperige korst.
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.